I.D. (1995)

Dramë Krim

Katër policë infiltrohen në një bandë të huliganëve të futbollit me shpresën për të zbuluar liderët e tyre. Por për një nga katër policët, kufiri mes huliganizmit dhe punës bëhet i paqartë...


Aktoret kryesor: Reece Dinsdale, Richard Graham, Perry Fenwick, Philip Glenister

Regjisor: Phil Davis

Shkrues: James Bannon (original story), Vincent O'Connell (screenplay)

107 min
Cilësia: HD
Shiko trailer


Loading...
2009 - 2016, Filma24.com