Baked in Brooklyn (2016)

Dramë Komedi Krim

Një djalë vendos të shes bar pasi humbet punën, por shpejt gjërat fillojnë të shkojnë keq dhe paranoja e mposht.


Aktoret kryesor: Todd Bartels, Evangelo Bousis, Josh Brener, Harold Bridgeforth

Regjisor: Rory Rooney

Shkrues: David Shapiro

86 min
Cilësia: HD
Shiko trailer


Loading...
2009 - 2016, Filma24.com