The Autopsy of Jane Doe (2016)

Horror

Një mjek ligjor dhe djali i tij zbulojnë sekrete tmerruese pasi përpiqen të identifikojnë një vajzë të re, që kishte ardhur në morgun e tyre pa asnjë shkak vdekjeje.


Aktoret kryesor: Emile Hirsch, Brian Cox, Ophelia Lovibond, Michael McElhatton

Regjisor: André Øvredal

Shkrues: Ian B. Goldberg, Richard Naing

99 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.com