The Nativity Story (2006)

Dramë Familje Fantazi

Një dramë që përqëndrohet në periudhën e jetës së Merit dhe Jozefit, ku ata udhëtuan për në Betlehem, për lindjen e Jezusit.


Aktoret kryesor: Keisha Castle-Hughes, Oscar Isaac, Hiam Abbass, Shaun Toub

Regjisor: Catherine Hardwicke

Shkrues: Mike Rich

101 min
Cilësia: HD
Shiko trailer


Loading...
2009 - 2016, Filma24.com