Më shumë se 1600 Filma me Titra Shqip

Upside Down (2012)

Kategoria: Drame, Fantazi, Romance

Adami dhe Eden kishin rene ne dashuri qekur ishin adoleshente, ata jetojne ne dy bote te ndryshme me terheqje gravitacionale te kundert. Dhjete vjet pas ndarjes se detyruar, Adam rrezikon jeten e tij per tu rilidhur me dashurine e jetes se tij.

Titrat ne shqip nga mistreci.com

Upside Down (2012)