Më shumë se 1600 Filma me Titra Shqip

The Notebook (2004)

Kategoria: Drame, Romance

Nje djalosh i varfer dhe apasionant bie ne dashuri me nje vajze te re dhe te pasur dhe i fal asaj ndjenjen e lirise. Shume shpejt ata do ndahen per shkak te pabarazive sociale.

Titrat ne shqip nga t-sh.net

The Notebook (2004)