Më shumë se 1600 Filma me Titra Shqip

The Last Stand (2013)

Kategoria: Aksion, Krim, Triller

Nje nga baronet e karteleve te droges Meksikane, arratiset gjate transferimit te tij per t’ju ushtruar denimi me vdekje prane kufirit me Meksiken, dhe e vetmja pengese me tij dhe lirise se tij ne token meksikane eshte sherifi i qytetit te vogel kufitar Samerton dhe personeli i tij…..

Titrat ne shqip nga azfilma.org

The Last Stand (2013)