Më shumë se 1600 Filma me Titra Shqip

The Last Song (2010)

Kategoria: Drame, Romance

Nje drame e perqendruar ne nje vajze rebele i cila eshte derguar ne nje qytet Jugor per te qendruar me babain e saj. Permes dashurise se tyre reciproke te muzikes.

Aktoret: Miley Cyrus, Liam Hemsworth dhe Greg Kinnear

The Last Song (2010)

Shiko Online


Shkarko filmin