Më shumë se 1600 Filma me Titra Shqip

The Intouchables (2011)

Kategoria: Biografi, Drame, Komedi

Skenari eshte i bazuar ne historine e vertete te Filipit, nje aristokrati miliardier, i cili ka mbetur i paralizuar teresisht ne nje aksident me parashute, ai zgjedh si ndihmesin e tij pesrsonal Drisin, nje nga kantiduesit me te pazakonte, nje zezak i ri i sapo ka dale nga burgu nga rrethinat e varfera te Parisit. Dy bote te ndryshme dhe me gjithe mosmarrveshjet e tyre ndajne nje miqesi vertete, komike dhe te forte, duke na falur te qeshura por dhe emocione te verteta, me nje ceshtje e cila qe ne fillim vetem qesharake nuk duket…

Titrat ne shqip nga mosrri.com

The Intouchables (2011)