Më shumë se 1600 Filma me Titra Shqip

The Great Gatsby (2013) HD

Kategoria: Drame, Romance

Xh. Gatsbi nje njeri shume ambicioz qe e nisi nga zeroja dhe arriti te behej nje njeri shume i pasur perpiqet te rifitoje dashurine e tij te humbur

Titrat ne shqip nga mistreci.

The Great Gatsby (2013) HD