Më shumë se 1600 Filma me Titra Shqip

The Bling Ring (2013) HD

Kategoria: Drame, Krim

Frymezuar nga ngjarjet aktuale, disa te rinj te fiksuar pas fames nepermjet internetit arrijne te gjejne vendodhjet e disa njerezve te famshem ne menyre qe te futen dhe te plackisin shtepite e tyre.

Vleresimi sipas IMDB: 6.0/10.
Titrat ne shqip nga mistreci.

The Bling Ring (2013) HD