Më shumë se 1600 Filma me Titra Shqip

The Big Wedding (2013)

Kategoria: Komedi

Don dhe Eli kane qene te martuar dhe kane dy femije, Laila dhe Xheredi gjithashtu kane adoptuar edhe nje djale nga Kolumbia, Alehandron. Pas divorcit te tyre, Eli shkon larg dhe Doni «hedh grepat» te Bibi, shoqja me e mire e Elit. Kur Alehandro eshte gati te martohet, ai informon Donin dhe Elin se ai kurre nuk i tha nenes se tij biologjike e cila eshte shume tradicionale se ata u divorcuan. Dhe ajo po vjen ne dasem keshtu qe ai u kerkon atyre te bejne gjoja si te martuar. Doni dhe Eli bien dakord, por me kete veprim, Bibit i duhet te largohet nga jetet e tyre. cdo ndodhe me pas?

Vleresimi sipas IMDB: 5.3/10.
Titrat ne shqip nga Andrea Dhimitri & Silvi Mema, azfilma.

The Big Wedding (2013)