Më shumë se 1600 Filma me Titra Shqip

Skyfall (2012)

Kategoria: Aksion, Aventure, Krim

Misioni i fundit i Bond ne Turqi nuk ka perfundimin e pritur, dhe disa nga agjentet sekrete do te ekspozohen publikisht. Zyrat e MI6 do te goditen me bombe dhe i gjithe Sherbimi sekret Britanik do te tronditet, vlerat e M do te vihen ne dyshim nga presidenti i ri i saj. Ne kete kohe Xhejms Bond kthehet per te ndjekur nje nga ish agjentet me te stervitur te sherbimit sekret i cili ka vene ne plan hakmarrjen e tij ndaj M….

Titrat ne shqip nga AZ.

Skyfall (2012)

Shiko Online


Shkarko filmin