Më shumë se 1600 Filma me Titra Shqip

Pitch Perfect (2012)

Kategoria: Komedi, Muzike, Romance

Beca, nje studente ne Universitetin Barden, eshte bashkuar me Grupin muzikor e vajzave Bellas, duke punuar me energji ata marrin ne grupin e tyre dhe disa meshkuj.

Titrat ne shqip nga mosrri.com

Pitch Perfect (2012)