Më shumë se 1600 Filma me Titra Shqip

Mirror Mirror (2012)

Kategoria: Aventure, Drame, Komedi

Nje shtrige djallezore vjedh kontrollin e Mbreterise dhe princesha e debuar do te kerkoje ndihme nga shtate kryengrites te shkathet per te rifituar perseri Mbreterine e saj.

Titrat ne shqip nga mistreci.com

Mirror Mirror (2012)