Men in Black 3 (2012)

Men in Black 3 (2012)

Kategoria: Aksion, Fantashkence, Komedi

Nje kriminel i huaj vret Agjentin K ne vitin 1969, duke ndryshuar afatin kohor, duke ndryshuar Agjencine dhe vendosjen e Tokes ne rrezik. Agjenti veteran J (Will Smith), duhet te udhetojne mbrapa ne kohe te vitit 1969 per para vrasjes dhe te punojne me agjentin e ri K (Josh Brolin) per te shpetuar ate, Agjencine, rrethin e Tokes dhe vete njerezimin.

Titrat te huazuara nga AZ.