Më shumë se 1600 Filma me Titra Shqip

Mama (2013)

Kategoria: Horror

Anabel dhe Lukas jane te perkushtuar ne rritjen e mbesave qe i kishte braktisur babai i tyre 5 vjet me pare…. por si kishin mbijetuar ata?

Titrat ne shqip nga mistreci.com

Mama (2013)