Më shumë se 1600 Filma me Titra Shqip

London Paris New York (2012)

Kategoria: Romance

Nikhil dhe Lalitha jane dy individe krejtesisht te ndryshme te cilet jane terhequr me njeri-tjetrin, ne driten e dallimeve te tyre – ose ndoshta per shkak te tij. Ndiqni udhetimin e tyre sa ata te takohen ne Londer, Paris dhe Nju Jork per nje nate ne cdo qytet.

Titrat ne shqip nga Fiksohu staff.

London Paris New York (2012)

Shkarko filmin