Më shumë se 1600 Filma me Titra Shqip

Kiss Kiss Bang Bang (2005)

Kategoria: Aksion, Komedi, Krim

Nje vrasje e mistershme sjell sebashku nje aktore dhe nje hajdut te maskuar si aktor…

Vleresimi sipas IMDB: 7.7/10.

Titrat ne shqip nga A&A Studio.

Kiss Kiss Bang Bang (2005)