Më shumë se 1600 Filma me Titra Shqip

Jack the Giant Slayer (2013)

Kategoria: Aventure, Fantazi

Lufta e lashte mes njerezve dhe nje race gjigandesh rifillon kur Xhek, nje fermer hap porten mes dy boteve…

Titrat ne shqip nga mistreci.com

Jack the Giant Slayer (2013)