Më shumë se 1600 Filma me Titra Shqip

Ice Age: Continental Drift (2012)

Kategoria: Animuar, Aventure, Komedi

Meni, Diego dhe Sidi nisin nje aventure te re nderkohe kontinenti i tyre ndahet. Duke perdorur nje ajsberg si nje anije, ata perballen me krijesa te rrezikshme deti dhe luftojne kunder pirateve, nderkohe zbulojne edhe nje bote te re.

Titrat ne shqip nga AZ.

Ice Age: Continental Drift (2012)

Shkarko filmin