Më shumë se 1600 Filma me Titra Shqip

Grown Ups 2 (2013)

Kategoria: Komedi

Duke shpresuar se do t’i ofronte nje jete me te qete familjes se tij, Lenni Feder largohet nga kaosi i Hollivudit dhe transferohet ne vendlindjen e tij. Pervec miqve te tij te vjeter, femijeve te tyre, shofereve te autobusve dhe policeve te shkrehur leni do te perballet edhe me shume surpriza te tjera…..

Kualiteti kinema: R5-TS

Titrat ne shqip nga azfilma.

Grown Ups 2 (2013)