Më shumë se 1600 Filma me Titra Shqip

Green Lantern (2011)

Kategoria: Aksion, Aventure, Fantazi

Nje pilot testi i jepet nje unaze mistike e gjelbert qe i jep atij kompetenca ndaj botes tjeter, si dhe anetaresimin ne nje skuadrilje intergalktike e ngarkuar me ruajtjen e paqes se universit.

Aktoret: Ryan Reynolds, Blake Lively dhe Peter Sarsgaard

Green Lantern (2011)

Shiko Online


Shkarko filmin