Më shumë se 1600 Filma me Titra Shqip

Friends with Benefits (2011)

Kategoria: Komedi, Romance

Ndersa jane duke u perpjekur per te shmangur klishete romantike ne komedine Hollywood, Dlan dhe Jamie se shpejti zbulojne se megjithate jane duke shtuar aktin e seksit ne miqesine e tyre do te çoje ne me shume komplikacione.

Aktoret: Mila Kunis, Justin Timberlake dhe Patricia Clarkson

Friends with Benefits (2011)

Shiko Online


Shkarko filmin