Më shumë se 1600 Filma me Titra Shqip

Filma Vizatimor

Kategoria: Animuar

Gjdo femij ne moshen e re deshiron qe ne te shikoj sa me shume filma vizatimor sepse ashtu femija i cili eshte ne fazat e para te socializimit gjen veten ne figurat te cilat shfaqen tek llojllojshmeria e ketyre filmave te quajtur filma vizatimor.

Historia e ketyre filmave daton qe me shume se nje shekuj kur filluan te shfaqen filmat e para te vizatuara per femije dhe gjithashtu mbas disa vitesh ky lloj eshte popullarizuar edhe tek me te moshuarit. Suksesi me i madh eshte tek mesazhi te cilin e percjellin lloji filma vizatimor disa permbajn mesazhe qesharake disa mesazhe politike po prap thelbi i tyre eshte argetimi i shikuesve.

Me zhvillimin e teknologjis filluan te perdoren teknikat e ndryshme per krijimin e filmave vizatimor. Shumica e shteteve kan filluar gjithashtu te dublojn filmat sepse mendojne qe femijet ashtu do ta marrin mesazhin drejtperdrejt dhe te argetohen.

Filma Vizatimor

Shiko Online

Shkarko filmin