Më shumë se 1600 Filma me Titra Shqip

Blood Out (2011)

Kategoria: Aksion

Kur detektivet e medha te qytetit e refuzoje te hetoje me tej vrasjen e vellait te tij keq te lidhur me banda, Sherifi Michael Spencer shkon i fshehte per te gjetur vrasesin e vellait te tij dhe per tu hakmarre per vdekjen e tij.

Aktoret: Luke Goss, Val Kilmer dhe 50 Cent

Blood Out (2011)

Shiko Online


Shkarko filmin