Më shumë se 1600 Filma me Titra Shqip

Aashiqui 2 (2013)

Kategoria: Drame, Muzike, Romance

Rahul i humbet fansat dhe famen e tij per shkak te alkolizmit. Me vone ai vendos te kthehet perseri ne skene si nje yll qe po shnderrin.

Titrat ne shqip nga Andrea Dhimitri.

Aashiqui 2 (2013)