Më shumë se 1600 Filma me Titra Shqip

A Good Day to Die Hard (2013) HD

Kategoria: Aksion, Krim, Triller

Xhon MekClain udheton per ne Rusi per te ndihmuar djalin e tij ne , Xhak, i cili ka zbuluar se Xhak eshte nje operativ i CIA-s duke punuar per te parandaluar nje shkembim te armeve berthamore, duke bere qe babai dhe djali te bashkohen kunder forcave kriminale.

Titrat ne shqip nga mistreci.com

A Good Day to Die Hard (2013) HD